OBJAVITE

NeiraNekretnine

O nama


Osnovana 1996. godine, agencija "Sarajevo Real Estate Neira Babić" izrasla je u jednu od najrespektabilnijih agencija za promet nekretninama u Sarajevu. Dugogodišnje iskustvo i poznavanje prilika za trgovinu nekretninama u Sarajevu vremenom je izgradilo respektabilnu firmu za posredovanje, savjetovanje i razvoj nekretnina.


Tržište nekretninama u Sarajevu omogućuje odlične mogućnosti za kupce i lokalne investitore! Sniženje cijena, spojeno sa porastom povjerenja kupaca, kreiralo je zrelo tržište sa mnoštvom mogućnosti. Prodaja i iznajmljivanje nekretnina u Sarajevu je naša specijalnost i naš cilj je da zadovoljim Vaše potrebe - od momenta našeg prvog kontakta do momenta kada će Vaši ciljevi biti ispunjeni. S tim ciljem smo počeli i danas nastavljamo našu misiju u dosezanju najviših standarda.

Posjedujemo veoma raznoliku listu raspoloživih nekretnina, kako za prodaju, tako za iznajmljivanje, koje odgovaraju „svačijem ukusu i džepu„ od malih studio-apartmana do velikih, luksuznih apartmana, zatim malih i velikih porodičnih kuća sa baštom, kao i veliki broj poslovnih prostora za sve poslovne namjene. Nekretnine su smještene u užem i širem centru Sarajeva, sve u lijepom i sigurnom okruženju.

Tel. +387 61 157 379 // +387 33 222 339

Pratite naš Facebook profil za više zanimljivosti iz svijeta nekretnina!

Vaš uspjeh je naš prioritet!

Neira Babić, partner&CEO
since 1996...Prikaži opcije