OBJAVITE

NeiraNekretnine

O nama


Osnovana 1996. godine, agencija "Sarajevo Real Estate Neira Babić" izrasla je u jednu od najrespektabilnijih agencija za promet nekretninama u Sarajevu. Dugogodišnje iskustvo i poznavanje prilika za trgovinu nekretninama u Sarajevu vremenom je izgradilo respektabilnu firmu za posredovanje, savjetovanje i razvoj nekretnina. 
Danas, naša Agencija predstavlja sinonim za kvalitetnu uslugu posredovanja i poslovanja sa nekretninama srednjeg i visokog standarda.

Specijalizovani smo za prodaju i najam nekretnina u području Kantona Sarajevo. Agenciju vodi Neira Babić, dipl.ing.arh., poznata kao osoba velike upornosti i energije koja ne poznaje prepreke, već samo 'izazove'. Zahvaljujući njenoj viziji, našem znanju, profesionalnom pristupu i marljivosti, mi se razvijamo i rastemo kao agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnina kao i razvoju građevinsko-investicijskih projekata. U Neira Babic Real Estate vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Zato već više od 22 godine pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine. Zadovoljstvo, sigurnost i povjerenje klijenta naši su prioriteti. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog agenta, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu u Sarajevu, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informisali, zaštitili i za Vas dogovorili najbolje poslove. Sve naše nekretnine pažljivo su odabrane i provjerene, u smislu njihovog kvaliteta, pravne norme i tržišne usklađenosti.

Ukoliko tražite sigurnog partnera pri prodaji ili iznajmljivanju Vaše nekretnine, kontaktirajte nas! 

t: +387 33 222 339
m: +387 61 157 379
a:  Skenderpašina 1 | 71000 Sarajevo
e: info@sarajevo-realestate.com  

Šta drugi govore o nama ---> KLIK KLIK KLIK
Pratite naš Facebook i Instagram profil za više zanimljivosti iz svijeta nekretnina !


Neira Babić, founder@ Sarajevo Real Estate
since 1996...Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije